Kategorier
Litt av hvert

Om metadata og sånn …

[4. april 2021: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i januar 2018. Siden den gang har det skjedd … ingenting. Metadata ser ikke ut til å være noe plateselskapene er spesielt opptatt av.]

At musikkbransjen har utfordringer med metadata er det ikke vanskelig å finne eksempler på. Noen ganger glipper det i kvalitetskontrollen, og enkelte ganger blir det ganske morsomt. Dette må vel nesten være bevisst plantet av en Ray- og Dave-tilhenger? (Eksemplet er hentet fra Tidal, men den samme feilen har spredd seg til Amazon, Spotify og andre kanaler.)

Surrender to your Kinks

Andre ganger blir mangel på autoritetskontroll pinlig åpenbar. Jeg skal omtale det nye konsertalbumet til Prudence når jeg får det i hende, i mellomtiden skal jeg høre litt på disse 4 nyoppdagede Prudence-singlene som Tidal har klart å grave fram.

Prudence singler