Kategorier
Litt av hvert

Velkommen!

Har en pause med bloggen, men kan også by på NorSike.com (Norsk LP-diskografi og prisguide) og Norsk MusikkavisIndeks (en artikkelindeks til musikkavisene Nye Takter, Puls, Beat og Rock Furore, nå også med lenker direkte til innhold fra Nasjonalbiblioteket). Tidligere syslet jeg med Luna Kafé, en av Norges første og lengstlevende musikk-nettziner, og jeg har også produsert artikkelindekser til en del utenlandske 80/90-talls fanziner. Jeg har lenge vært en aktiv vinyl- og CD-samler, og samlingen vokser fremdeles, men jeg har også mye til salgs. (Hvis du tar kontakt direkte kan du få rabatt på prisene.) Ellers kan du finne en oversikt over norske vinylbutikker/forhandlere, en samling av nyttige lenker, og en automatisk oppdatert vinylfeed (med nytt fra diverse blogger). Sist, men ikke minst, så har jeg samlet en del info, tips og synsing om vinyl.

Denne bloggen, NorSike og Norsk MusikkavisIndeks er idealistiske og reklamefrie tjenester. Du kan hjelpe til med å holde liv i dem ved å donere et fritt valgt beløp.