Kategorier
Litt av hvert

QXL "gjenoppstår"

Da QXL introduserte et nytt grensesnitt tidligere i sommer, medførte det en storm av protester og mange brukere valgte å si takk for seg. Det gjaldt i høy grad også de som solgte vinyl via QXL. Etter å ha vært i tenkeboksen noen måneder har QXL nå bestemt seg for å gjeninnføre det gamle grensesnittet på QXL.no. Det kan ikke finnes så mange eksempler på at man dropper en introdusert ny plattform for en etablert nett-tjeneste og gjeninnfører den gamle, så all honnør til QXL for at man nå har gått til dette skrittet. Pr. nå er det litt småbugs i det «gamle» grensesnittet, men dette lukes sikkert bort etter hvert. Sannsynligvis vil kjøp og salg av vinyl ta seg raskt opp igjen på QXL, selv om en del nå sikkert har prøvd ut andre salgskanaler, som Facebook-grupper og Torget på Finn.no. I hvilken grad auksjonsnettsteder som Gidbud.no og nyetablerte eBid.no nå kan ta opp kampen om vinylfolket med «gamle» QXL gjenstår å se.