Kategorier
Norske utgivelser

Resirkulert / Carolina & Louisa: Nederst på lista / Jenta og havet 7"

Resirkulert: Nederst på lista Carolina & Louisa: Jenta og havet Resirkulert består av 4 tenåringer fra Storfjord, som til tross for sin korte fartstid ble utropt til vinnere av Bukta sin talentkonkurranse i fjor. Dette innebar både spillejobb på årets Buktafestival og single-innspilling. Med sine lette ska-aktige rytmer er «Nederst på lista» fengende og nynnbar indiepop, med melodi og refreng som sitter umiddelbart. Stemningen er så ujålete og full av sommerlig energi at det skal godt gjøres å ikke bli med på leken, selv om det kanskje er lett å finne musikalske slektninger, også i samme landsdel. Med låter som dette kan det fort bli bølger av debutalbumet som kommer til neste år.

Resikulert delte seieren i Bukta Talenter med Tromsø-duoen Carolina & Louisa, som de da også deler denne splitt-singelen med. På «Jenta og havet» får Karoline Stensland (vokal) og Louisa Danielsson (gitar) hjelp av William Kohler (keyboards), Askil Fangel (bass), Hans Marius Mikkelsen (elgitar) og Håkon Rotvold (trommer). De beskriver selv musikken sin som «en god blanding av jazz, soul, indie, blues og pop», og dette kan vel også være en grei sjangermessig beskrivelse av «Jenta og havet». Musikalsk tidløst sammenlignet med Resirkulert sitt mer tidsriktige uttrykk, men tekstene forteller i større grad en historie. Oppsummert en sjarmerende splittsingle fra Backbeat/Bukta Records hvor gutta byr på bekymringsløs sommerstemning mens jentene er i det mer reflektive hjørnet. Kan kjøpes hos Backbeat i Tromsø og Puskas i Alta, og kanskje dukker den opp i nettbutikkene sørpå etter hvert.

Resirkulert / Carolina & Louisa: Nederst på lista / Jenta og havet

Resirkulert / Carolina & Louisa: Nederst på lista / Jenta og havet