Kategorier
Norske nyutgivelser

White Willow: Complete Box Set

Den Sør-Koreanske labelen Hi-One gir ut det som ser ut til å bli en av de flotteste vinylboksene noensinne med et norsk band. White Willow: The Complete Box Set kommer i tre ulike varianter, en eksklusiv treboks med farget vinyl og et komplett utvalg testpresser (25 nummererte, 30 plater totalt), en nesten like eksklusiv treboks med farget vinyl (100 nummererte, 14 plater totalt, en egen med bonusmateriale), og en boks med alle LP-ene på hvit vinyl (175 nummererte, 13 plater totalt). Dyre utgivelser, men prisene lar seg forsvare med tanke på omfanget på innholdet. Ut fra beskrivelsene ser dette ut til å være utgivelser gjort med omhu også med tanke på lydkvalitet, og visuelt sett spares det ikke på kruttet, de spreke fargevariantene ser svært lekre ut.

Her hjemme tar Panorama Records opp bestillinger på de to rimeligste variantene nå. De må imidlertid nå et visst antall før det blir aktuelt å importere disse, så kontakt Panorama om er du interessert i et eksemplar. Dette blir nok den billigste måten å få tak i disse på her i landet. Hvis interessen ikke blir stor nok via Panorama, kan de selvfølgelig bestilles direkte fra Hi-One.

White Willow i spreke farger