Kategorier
Norske nyutgivelser

En rask titt på … In The Woods…: Heart Of The Woods 6xLP boks

En flott utgivelse på franske Debemur Morti Productions. Inneholder Heart Of The Ages (1995), Omnio (1997) og Strange In Stereo (1999), alle på dobbel «milky white/black» vinyl i utbrettsomslag med plakat, limitert til 250 eksemplarer. Boksen inneholder også et 64-siders hefte i LP-format, og alle LP-ene kommer i svarte forede innercovre. Var du tidlig ute med bestilling fikk du også med en tote bag, kanskje ikke for sent ennå. Finnes også på svart vinyl, limitert til 750 eksemplarer.

In The Woods...: Heart Of The Woods

In The Woods...: Heart Of The Woods

In The Woods...: Heart Of The Woods

In The Woods...: Heart Of The Woods

In The Woods...: Heart Of The Woods

In The Woods...: Heart Of The Woods