Kategorier
Lesestoff

Platesamleren nr. 118

Et nytt nummer av Platesamleren er ute, også denne gangen med 120 sider fargetrykk og topp papirkvalitet. Kvaliteten på innholdet er det selvfølgelig heller ikke noe å si på: Omfattende singlediskografier til Status Quo, Sandi Shaw og Amen Corner, Yan Friis skriver om Black Sabbath sin Master of Reality, vi finner artikler om Guadalcanal Diary og The Ice-Beats (60-talls band fra Kirkenes), og mye mer. Omtaler av et fint utvalg av nye utgivelser/nyutgivelser har det også blitt plass til, for eksempel den definitive Pretty Things boksen kalt Bouquets From a Cloudy Sky, som jeg selv har snust på en stund nå og ikke fikk noe mindre lyst til å gå til anskaffelse av etter å ha lest omtalen her. Her får man råd om ikke å vente for lenge, opplaget er begrenset og prisene kan fort skyte været når den er utsolgt. Enda mer begrenset er opplaget for Platesamleren, så vær kjapp med å kontakte Bjørn Luka hvis du ønsker å skaffe deg et eksemplar (se Platesamleren for kontaktinfo). For en drøy uke siden var også nr. 115 og 117 fremdeles tilgjengelige, men det varer ikke lenge.

Platesamleren nr. 118

Platesamleren nr. 118