Kategorier
Utenlandske utgivelser

Nick Cave & The Bad Seeds: Push The Sky Away boks

Nick Cave & The Bad Seeds: Push The Sky Away

Etter å ha gjordt rent bord foran 9000 tilskuere på årets Norwegian Wood trenger vel ikke Nick Cave noen nærmere introduksjon. Selv om hans siste utgivelse Push The Sky Away ikke er blant hans aller beste, så har han etterhvert en så stor katalog av knallbra låter å velge blant, at det å fylle et par timer uten dødpunkter ikke er noen stor utfordring. Push The Sky Away er selvfølgelig obligatorisk for fans, og det er slett ikke noe dårlig album, men det er såpass rolig at det blir litt endimensjonalt i den retningen. Kanskje velger Cave å kanalisere sine mer rocka ting gjennom Grinderman. Deluxe-boksen av albumet ble utsatt noen uker, så den ble ikke sluppet før nylig. Bra da at det var verdt ventetiden, med tilleggsmateriale som seg hør og bør: 2 vinylsingler, DVD, CD, men rosinen i pølsa her er en vanvittig flott reproduksjon av Cave sin notisbok, som dokumenterer en del av den kreative prosessen rundt låtene på albumet. Komplett med gule lapper! Den kan umulig ha være billig å produsere, så prisen på boksen lar seg forsvare. Finner ingen norske leverandører som selger boksen, men den kan fremdeles bestilles fra NickCave.com. Vær også klar over at det finnes en variant av LPen som kommer med en ekstra 7″.

Nick Cave & The Bad Seeds: Push The Sky Away

Nick Cave & The Bad Seeds: Push The Sky Away