Kategorier
Lesestoff

Stunt Rock #1 fanzine

Stunt Rock #1 Denne nye fanzina er i likhet med Personal Best utgitt på Lasse Marhaug sitt forlag, men redaktør er Sindre Bjerga, som ser på dette som en slags videreføring av sin gamle zine Gold Soundz (1996-1999). Dette ble senere navnet på labelen han driver, og Bjerga står selv bak en massiv diskografi av utgivelser, både på sin egen label og et utall andre. Stunt Rock har mer fanzinepreg enn Personal Best, 50 sider A5 format med svart/hvitt trykk, mot PB sine 100 A4 sider med fargetrykk. Av innholdet kan nevnes et intervju med Lumpy Davy (Famlende Forsøk og Smell of Incense) som blant annet forteller om Sprø Musikk festivalen og SHit Tapes, selvfølgelig interessant. Tore Stemland skriver om 10 utvalgte norske undergrunnsutgivelser, like selvfølgelig interessant det også. Kjøp! Fra Marhaug Forlag eller Tiger.

Stunt Rock #1

Stunt Rock #1