Kategorier
Utenlandske utgivelser

Mick Harvey: Four (Acts Of Love) LP

Mick Harvey: Four (Acts Of Love) Med sin stødige personlighet og musikalsk ufeilbare retningssans har multi-instrunentalisten Mick Harvey vært et essensielt medlem i band som Birthday Party, Crime & The City Solution og ikke minst Nick Cave sine Bad Seeds. Han har også flere utgivelser bak seg under sitt eget navn, blant annet et par album med fokus på Serge Gainsbourg (Intoxicated Man og Pink Elephants). I tillegg har han også etablert seg som produsent for andre artister som for eksempel PJ Harvey (nei, de er ikke i slekt). Four (Acts Of Love) er hans hittil mest helstøpte album, med Sketches From The Book Of The Dead fra 2011 som en god nummer to, men så er dette også de to albumene hvor han har skrevet de fleste låtene selv. Alt stemmer her, albumet henger godt sammen, fint balansert mellom det mørke og det oppløftende. Og det blir ikke stort vakrere enn dette, min foreløpige klare favoritt til årets album, selv Nick Cave sin Push The Sky Away må finne seg en plass bak, selv om Cave er en mer karismatisk vokalist. Jeg var kjapt ute med forhåndsbestilling fra Mute, og fikk et eksemplar lekkert signert med sølvpenn. LPen er ellers tilgjengelig fra The Garden og Platekompaniet.

Mick Harvey: Four (Acts Of Love)

Mick Harvey: Four (Acts Of Love)