Kategorier
Norske utgivelser

Hanny: Uncanny Twilight 7"

Hanny: Uncanny Twilight

Oslo-bandet Hanny har to album bak seg på Metronomicon Audio labelen med melankolsk og var indie-folk-pop-rock. Moderning fra 2005 var noe vaklende, men låtene satt bedre på Sceneity fra 2008. Nå er de ute med to nye låter i form av en vinylsingel, begge med lette hip-hop elementer, som i følge Metronomicon kan fungere som «soundtrack of Oslo’s light and rainy summers». Vakkert og koselig er det i hvert fall, en fin liten alternativ sommersingel. Som vanlig har Metronomicon gjort noe spesielt med innpakkingen også denne gangen, med et lekkert reflekshologram på forisden, som jeg har forsøkt å ta bilder av fra ulike vinkler, se nedenfor. Selve vinylsingelen er presset på rødlig transparent og etter sigende fluorescerende vinyl, og ligger i et innercover med trykte tekster. Lekkert! Kan bestilles fra Metronimicon Audio eller Tiger.

Hanny: Uncanny Twilight

Hanny: Uncanny Twilight