Kategorier
Utenlandske utgivelser

Jacco Gardner: Where Will You Go/Summer’s Game 7" ltd 500

Jacco Gardner: Where Will You Go/Summer's Game

Jeg omtalte nylig Gardner sin debut 7″, «Clear The Air»/»A House On The Moon», i varme ordelag. Fin psykedelisk kammerpop, og denne oppfølgeren tyder på at dette ikke var noe blaff, men bekrefter at fyren både kan skrive fine psych-pop låter og vet hvordan de skal pakkes inn i passende 60-talls produksjon. Spesielt A-siden med «Where Will You Go» setter seg fort i øret, drømmende behagelig med et lite instrumental-break som løser opp refrenget på en utmerket måte. B-siden med «Summer’s Game» er ikke langt etter heller. En utsøkt oppfølger som lover bra for albumet som forhåpentligvis dette er en forsmak på. Singelen kommer i 500 nummererte eksemplarer fra Trouble In Mind Records, tilfeldig fordelt over ulike vinylfarger, og kan fremdeles bestilles herfra, men jeg fikk dessverre beskjed om at de var utsolgt, selv om man teknisk sett kan legge inn en bestilling. Et alternativ kan være å handle via Discogs, hvor et par eksemplarer er til salgs nå.

Jacco Gardner: Where Will You Go