Kategorier
Norske utgivelser

Susanne Sundfør: The Silicone Veil LP ltd 500

Susanne Sundfør: The Silicone Veil

Susanne Sundfør sitt nye album The Silicone Veil slippes om noen dager, og forhåndsomtalene tyder på at Sundfør vil opprettholde sin posisjon som en av Norges mest interessante artister for tiden. Og det er godt å se at et stort selskap som EMI lar en artist gå sine egne veier. Hennes forrige album, A Night At Salle Pleyel, må jo kunne sies å være en ganske ukommersiell utgivelse. Det er ikke akkurat listepop det dreier seg om på The Silicone Veil heller, men det er mørkt, vakkert og med særpreg. Du kan allerede nå høre smakebiter av låtene hos Amazon UK, mens den offisielle videoen til «White Foxes» er tilgjengelig på YouTube. Albumet slippes på vinyl i to utgaver, en regulær og en «limited edition» som er signert og nummerert i 500 eksemplarer. Den inneholder også CD-utgaven, men 900 kroner er en ganske drøy pris. Kan forhåndsbestilles direkte fra Sundfør sitt nettsted, eller fra Big Dipper, Tiger, The Garden og Platekompaniet.

29.03.12: Les omtaler fra Dagbladet, Oslopuls, Adressa, Studvest og Gaffa.