Kategorier
Norske nyutgivelser

Madrugada deluxe vinyl på salg

Madrugada: Industrial Silence Madrugada: Nightly Disease

Både Big Dipper og The Garden kjører nå ut de to deluxe-utgavene av Madrugada sine to første album til svært hyggelige priser. Industrial Silence i 3xLP utgave og Nightly Disease i 4xLP utgave, begge selvfølgelig da med mye bonusmateriale, og begge er priset til 199 kroner, noe som må sies å være et svært godt tilbud. Har du ikke disse fra før, er det bare å hive seg over og bestille. Nå har ikke jeg sett noen opplagstall for disse utgivelsene, så det kan jo være at Virgin sitter på et stort lager, og at det er derfor vi nå ser disse prisene i to nettbutikker samtidig, men jeg ville ikke ventet for lenge med å bestille. Noe billigere blir det neppe uansett. Industrial Silence: Big Dipper, The Garden. Nightly Disease: Big Dipper, The Garden.