Kategorier
Utenlandske nyutgivelser

Porcupine Tree: The Sky Moves Sideways 2xLP

Porcupine Tree - The Sky Moves Sideways Porcupine Tree har vært et interessant band å følge, en lang reise fra den tidlige psykedeliske tiden da få kjente til bandet, til dagens status som et av progrockens store navn. Jeg liker aller best den tidlige tiden, og har noe mindre sans for perioden da de nærmet seg en typisk amerikansk progrock sound, men de har alltid vært over middels interessante. Med The Sky Moves Sideways fra 1995 kulminerte det tidlige uttrykket, samtidig som de tøyde strikken i retning av en glatt produksjon og Pink Floyd aktige lydbilder. Har du ingen Porcupine Tree album fra før, er dette derfor et fint sted å starte. Originalutgivelsene avThe Sky Moves SidewaysDelerium Records må du ut med store summer for å få tak i dag, og det samme gjelder den luksuriøse 3xLP utgaven som kom på Headspin Records i 2004, men denne kommende 2xLP utgaven på Kscope kan nå forhåndsbestilles fra Burning Shed for en rimelig penge.