Kategorier
Norske nyutgivelser

Vishnu: Outskirts Of Love LP ltd 200

Vishnu: Outskirts of Love Vishnu fra Tromsø ga ut Outskirts Of Love i 2010, og albumet som ble produsert av Frode Jacobsen (Madrugada) og Alexander Kloster-Jensen (The Ricochets) fikk en del strålende omtaler, selv om noen mente at Vishnu la seg litt for tett opp til begge disse bandene. Selv synes jeg det må være plass til flere band i landet som spiller mørk americana-inspirert rock, og en viss likhet må vi forvente med dette utgangspunktet. Likhetene til Madrugada er nok der, men de er litt mer rufsete i kantene, og har ikke den samme styrtdype melankolien som Madrugada kunne slå til med på sine rolige låter. Big Dipper har, i likhet med Panorama Records, startet 2012 med et stort bang, og utgivelsen av Outskirts Of Love er et album som absolutt fortjener å eksistere på vinylmediet. LPen er gitt ut på sort vinyl (nummerert, ukjent antall eksemplarer) og hvit vinyl i 200 eksemplarer, og kan bestilles fra Big Dipper.

Vishnu: Outskirts Of Love LP ltd 200