Kategorier
Norske utgivelser

Dog and Poka: The Odd Ones Out LP ltd 500

Dog and Poka: The Odd Ones OutDog and Poka er noe såpass spesielt som en brasiliansk-norsk duo, bestående av Gustavo Saucedo og Cecilie Haugedal. Hvis man kan stole på Encyclopaedia Metallum, så har Haugedal en fortid som vokalist i det norske black metal bandet Apostasy, ganske langt fra musikken Dog and Poka presenterer på The Odd Ones Out. Og det er de roligere låtene hun synger her som først og fremst fanger min interesse, og gjør at utgivelsen hadde fortjent mer oppmerksomhet enn den har fått her hjemme så langt. Albumet er spilt inn i Brasil over en periode på 5 år, og det gir seg uttrykk i et utvalg låter som spenner over mange sjangre, en fargerik og upretensiøs musikalsk lyttestund fra duoen og de brasilianske musikerne som har bidratt. Albumet er lagt ut for gratis nedlasting, med oppfordring om å donere penger til veldedige formål. Duoen har nå tilhold i Mo i Rana, og du kan lese mer om dem i dette intervjuet i Rana Blad. Man blir ikke overrasket over å lese at Gustavo er vinylfan, for vinylutgaven av The Odd Ones Out er presset på tykk og usedvanlig vakker blå transparent splatter vinyl, og kan bestilles direkte fra deres hjemmesider.

Dog and Poka: The Odd Ones Out