Kategorier
Norske nyutgivelser

Kerrs Pink: Tidings LP ltd 100 farget vinyl

Kerrs Pink: Tidings I tillegg til å gi ut de to Høst LPene på nytt, starter Panorama Records året med å slippe Kerrs Pink sitt album Tidinigs fra 2002 på vinyl. Kerrs Pink har røtter tilbake til 70-tallet, men debuterte på vinyl rundt 1980, på en tid da progrock ikke akkurat fikk så mye oppmerksomhet av musikkjournalister her hjemme, men progfans kjenner selvfølgelig til utgivelsene deres. Jeg skal ikke påstå at jeg kjenner denne utgivelsen fra før, men jeg satser på at dette er velspilt og velarrangert melodisk progrock som vil gjøre seg bra på vinyl med utbrettsomslag. Lydsnutter hos Amazon tyder på at dette er progrock av den symfoniske og noe softe typen, men for en som har Camel som en gammel favoritt gjør ikke det noe, og noen av omtalene på Prog Archives er svært positive. 400 eksemplarer kommer på svart vinyl, 100 eksemplarer på farget, som du kan få fatt i ved å bestille direkte fra Panorama.

Kerrs Pink: Tidings