Kategorier
Utenlandske utgivelser

Tygers of Pan Tang: The Wildcat Sessions 12" ltd 350

Tygers of Pan Tang: The Wildcat SessionsDebut-LPen til Tygers of Pan Tang, Wild Cat, var et frisk pust av NWOBHM da den ble gitt ut i 1980, rå, upolert og full av friske riff og catchy låter. I fjor gitt bandet i studio igjen for å spille inn utvalgte låter fra albumet på nytt, et prosjekt som kanskje ikke høres ut som en veldig god ide, spesielt når bare gitarist Robb Weir er eneste originale gjenværende medlem, men sannelig så gjør dagens besetning dette med stil og trøkk. Målet var å forsøke å gjenskape «the early ’80s NWOBHM spirit and feel», og langt på vei har de lykkes med det. Dette er absolutt gøy, men sjekk ut det originale albumet også. EPen er gitt ut på den italienske labelen Night of the Vinyl Dead, som har spesialisert seg på å gi ut metal på vinyl i begrensede opplag, og som alltid så er også The Wildcat Sessions nummerert. Ikke så mye distribusjon av labelen her i Norge, og det kan være litt vanskelig å spore opp nettbutikker som fører utgivelsene deres, men prøv tyske High Roller Records.

Tygers of Pan Tang: The Wildcat Sessions