Kategorier
Norske nyutgivelser

Høst: Hardt mot hardt/På sterke vinger LP ltd 100

Høst: På Sterke Vinger Høst: Hardt Mot HardtPanorama Records starter året friskt med blant annet nyutgivelser av Kerrs Pink og ikke minst Høst sine to smått legendariske LPer. Debuten På sterke vinger fra 1974 inneholder melodisk twin-lead gitarsoloer som minner sterkt om Wishbone Ash, og med mange bra låter er dette en av mine norske favoritt-LPer fra 70-tallet. På Hardt mot hardt forlot de twin-gitarene, inn kom gitar-wizard Fezza Ellingsen og tungrock-megatrommis Willy Bendiksen. Tekstene ble litt mer kryptiske, musikken mer intrikat, låtene mindre umiddelbare, men etter noen runder skjønner man at også dette er en LP som står seg over tid, og i minst like stor grad fortjener stadige gjensyn. Begge LPene er tidligere reutgitt av Panorama, i 1991, men disse utgivelsene er vanskelig å oppdrive i dag, så det er fint at de kommer på nytt nå. På sterke vinger kommer med poster og Hardt mot hardt med tekstvedlegg. Som vanlig så slipper Panorama 100 eksemplarer på farget vinyl (i tillegg til 400 eksemplarer på svart vinyl), som kan forhåndsbestilles direkte fra labelen.

Høst: Hardt mot hardt

Høst: På sterke vinger