Kategorier
Utenlandske utgivelser

Diverse artister: Keep Off The Grass 2xLP ltd

Fruits de Mer: Keep Off The Grass Fruits de Mer er en britisk label som har spesialisert seg på å gi ut vinylsingler hvor artister ofte gjør coverversjoner av 60- og 70-talls psykedelia, gjerne i små opplag som forsvinner raskt. Å være kunde hos Fruits de Mer er en opplevelse jeg mer enn gjerne anbefaler, her blir du godt behandlet og får personlig service på et helt spesielt nivå, spesielt om du blir med som «member», det vil si at du abonnerer på alle deres utgivelser. Deres første LP-samler, A Phase We’re Going Through, er nå utsolgt, og du må raska på hvis du skal sikre deg et eksemplar av Keep Off The Grass, få eksemplar er igjen på lager nå etter at de faste kundene har fått sine eksemplarer. Sikkert mange ukjente navn for de fleste på denne samleren, men Earthling Society, Sendelica og ikke minst The Bevis Frond bør klinge kjent hos de med interesse for psykedelia. Uansett er dette en glimrende mulighet til å stifte nye musikalske bekjentskap.

03.01.2012: Er visst helt tom hos Fruits de Mer, men Those Old Records lister fremdeles tittelen «in stock», og så har du et par selgere på Discogs som tilbyr den til en noe høyere pris. Rough Trade lister den også, men jeg har erfart at de ikke alltid har på lager ting de lister. Oppdaget nettopp at Big Dipper også har på lager to av de utsolgte singlene fra Fruits de Mer, med Chemistry Set og Earthling Society. Snapp dem opp før det er for sent.

Keep Off The Grass