Kategorier
Norske utgivelser

Arendal Rock Klubb 1981-2011 2xLP ltd 260

Arendal Rock Klubb 1981-2011Rett før jul kom en sterk kandidat til fjorårets samlealbum på vinyl. I samarbeid med Hellish Records markerte Arendal Rock Klubb sitt 30-års jubileum med denne utgivelsen, som må sies å være en av de lekreste vinylproduksjonene som ble gitt ut i Norge i fjor. Med dobbelt utbrettsomslag og trykte innercovre, begge deler stappfulle av informasjon, både om klubben og artistene som er med på utgivelsen, alt nydelig designet og gjennomført. Og når også selve vinylpressingene er upåklagelige, blir dette en utgivelse andre kan strekke seg etter. Musikken er selvfølgelig det viktigste, og her får du en reise fra obskure kassettutgivelser til moderne metal, og mye imellom. Selv kjenner jeg igjen navn som Headcleaners, Famlende Forsøk, Smell of Incense og Seid, men her bør det være noe for enhver smak. Utgivelsen kommer også på CD, og her får du en bonus-CD med enda flere kutt. Det hadde kanskje vært greit om denne bonus-CDen lå ved vinylutgaven også, men slike lokale utgivelser kan man gjerne gå til innkjøp av i begge formater. Rykter sier at en brann har ødelagt mastertapene til denne utgivelsen, samt en del av vinylopplaget, og at denne utgivelsen dermed i praksis bare finnes i 260 eksemplarer. Så ikke vent for lenge med å bestille den fra Hellish Records.

Arendal Rock Klubb 1981-2011