Kategorier
Norske utgivelser

Mole: Loner / Linda Loveless 7"

Mole: Loner / Linda Loveless Denne er ikke helt ny, men verdt å notere seg, siden Mole i løpet av fjoråret har skiftet navn til Conquistadores Of The Useless og snart er klare med sitt debutalbum. Det vil si, albumet er ute digitalt, og kan kjøpes for en neve dollar direkte fra bandets Facebook side. Albumet, med den enkle tittelen Hot Boots ‘n a Tiny Hat, Red Marble ‘n a Can of Lard, Come on Join the Magic Carpet Ride, slippes på CD i begynnelsen av 2012. «Loner» er også med der, men denne vinylsingelen har en annen og tidligere miks av låten, mens «Linda Loveless» ikke er med på albumet, så dette er en interessant utgivelse å få med seg. Aner ikke hvor mange eksemplarer som ble produsert, men Big Dipper har ennå noen igjen. Mole gav også ut CD-EPen The Power of Bad i 2005, men den er nok vanskelig å oppdrive i dag. Siden den gang har bandet altså omdøpt seg selv og fremstår nå som Norges fremste bærere av den skitne grungerocktradisjonen som Nirvana satte startskuddet for.

De som holder til i hovedstaden kan også sjekke ut Conquistadores Of The Useless live, de spiller to konserter på Skuret, 16.januar og 31.mars.