Kategorier
Norske utgivelser

Peter Berry & The Shake Set: Kon-Tiki 7" EP ltd

Peter Berry & The Shake Set: Kon-Tiki50 år etter at The Shadows slapp sin «Kon-Tiki» singel, kommer Peter Berry & The Shake Set med sin versjon, som et resultat av et samarbeid mellom Jansen Plateproduksjon og Kon-Tiki Museet i Oslo. Dette er en EP som skal spilles av på 33 1/3 rpm, så i tillegg til «Kon-Tiki» har det også blitt plass til låtene «Coral Reef», «Pacific Rag» og «The Knack», som jeg tror er Peter Berry & The Shake Set sine egne, men nå er ikke jeg noen ekspert, verken på The Shadows eller 60-tallet generelt. Det opplyses ikke hvor mange eksemplarer som er presset, men noe som uansett gjør dette til en utfordring for vinylsamlere er at singelen kun selges i butikken til Kon-Tiki Museet på Bygdøy!

Peter Berry & The Shake Set: Kon-Tiki