Kategorier
Norske utgivelser

Ane Brun: It All Starts With One 2xLP ltd

Ane Brun: It All Starts With One Ane Brun fikk gjennomgående strålende kritikker for sitt nye album It All Starts With One. Albumet kommer i to ulike utgaver på CD, en regulær og en «special edition» som inneholder en ekstra CD med 8 bonuskutt, samt en lekrere innpakning. Aller lekrest er selvfølgelig vinylutgaven, hvor de 10 låtene fra albumet er fordelt over 3 LP-sider, og 5 av bonuslåtene fra «special edition» CDen er plassert på den siste vinylsiden. Dette er fine pressinger (*) på tykk vinyl, med utbrettsomslag og tekstene trykt på innercovrene. Kan kjøpes fra Big Dipper, The Garden eller Platekompaniet.

* Eneste minus må være at LPene kommer i omslag av papir, og når disse ikke er 100 smussfrie, kan det fort oppstå lette riper i vinylen. Alle som har opplevd «sandpapir»-lyden som kommer av å dra nye LPer ut av omslag som sitter limt til platene på grunn av statisk elektrisitet, vet at dette er en uting. Det skal ikke store støvkornet til, eller rester fra produksjonen, før du får en ripe i LPen. Transport kan også forårsake riper under slike forhold. Det kan ikke koste stort mer enn ei krone ekstra å legge LPene i forede inneromslag, så her bør lablene, både store og små, skjerpe seg. Dette bør man kunne forvente for vinylutgivelser i denne prisklassen. Den ene LPen min her hadde slike riper, selv om utgivelsen kom forseglet i plast. Opplever du dette, bør du ta kontakt med butikken og be om et nytt eksemplar – nye LPer skal ikke ha riper!

Ane Brun: It All Starts With One 2xLP