Kategorier
Norske utgivelser

Jono El Grande: The Choko King LP ltd 300

Jono El Grande: The Choko King LPEt nytt album med Jono El Grande er alltid spennende. Man legger lista høyt når man lister Frank Zappa som en stor inspirasjonskilder, og slenger man med Captain Beefheart blir ikke forventningene akkurat mindre. Men Jono El Grande sine album har innfridd hele veien, både debuten Utopian Dances (som ble gitt ut på vinyl på labelen Krusedull Productions i 1999, med to ulike omslag, et norsk og et engelsk, begge med samme nydelige vinyl, blank transparent med grønn splatter), og de tre foregående albumene på Rune Grammofon. Av disse er både Neo Dada (2009) og Phantom Stimulance (2010) fremdeles tilgjengelig på vinyl, mens Fevergreens (2003) er såvidt jeg vet bare gitt ut på CD foreløpig. The Choko King er limitert til 300 eksemplarer, noe som er mindre enn alle de foregående albumene til Jono El Grande. Utgivelsen er attpåtil nummerert. Kan også bestilles hos Big Dipper.

Jono El Grande: The Choko King