Kategorier
Utenlandske nyutgivelser

The 13th Floor Elevators: Music Of The Spheres 8xLP boks

13th Floor Elevators: Music Of The SpheresInternational Artists har de siste årene kommet med flere ulike 13th Floor Elevators utgivelser. I 2009 kom Sign Of The 3 Eyed Men, en definitiv 10xCD boks, med albumene The Psychedelic Sounds of the 13th Floor Elevators, Easter Everywhere og Bull Of The Woods i både mono og stereoutgaver, og mye mer. Nylig ble Music Of The Spheres sluppet, og for å ikke gjøre det alt for enkelt for kompletister, er musikken i de to boksene ikke helt identisk. Mens CD-boksen inneholder alternative stereomikser, får vi remastrede utgaver av de originale stereomiksene i vinylboksen, som selvfølgelig også inneholder monoutgaver av LPene. De ulike miksene diskuteres behørig i en del nettfora, er du spesielt interessert, kan du sikkert finne nyttig informasjon i trådene i Steve Hoffman forumene for Sign Of The 3 Eyed Men og Music Of The Spheres. Men hvis du ikke er über-blodfan, vil vinylboksen holde i bøttevis. En flott 48-siders booklet følger også med, i tillegg til en ekstra 10″ og noen stilige 3-D opptrykk. Music Of The Spheres kan bestilles fra Burning Shed (UK), som distribuerer utgivelsen i Europa. CD-boksen var limitert til 4000 eksemplarer, og er utsolgt nå, og det er vel ikke usannsynlig at det samme vil skje med vinylboksen, som er limiteret til 3000 eksemplarer.

13th Floor Elevators: Music Of The Spheres