Kategorier
Norske utgivelser

Nils & Prepple: Brent & Resirkulert LP ltd 310

Nils & Prepple: Brent & Resirkulert Tidligere i år slapp Nils (Petter Aune – Raga Rockers) & Prepple (DumDum Boys) singelen «Reiser Alene» som en rød 7″ limiitert til 120 nummererte eksemplarer. Nå slippes LPen Brent & Resirkulert, også den på Crispin Glover Records. Den kommer i to varianter, en utgave på rød vinyl, limitert til 310 nummererte eksemplarer, og en boks som ser ut til å inneholde LPen på blå vinyl, «Reiser Alene» 7″ på rød vinyl, en CD-utgave av albumet, samt fyrstikker! Du kan se mange bilder av boksen på Nils & Prepple sine Facebook sider. Dette ser svært lekkert ut, og selv om boksen er ganske kostbar, forsvinner den nok som dugg for solen,  når den er begrenset til bare 70 nummererte eksemplarer. Men den vanlige LP-utgivelsen er heller ikke å forakte, den er fremdeles tilgjengelig hos både Big Dipper og The Garden.

05.07.12: Det eksisterer sannsynligvis 312 nummererte eksemplarer av Brent & Resirkulert LPen, har jeg nå fått bekreftet fra Crispin Glover Records. Takk også til Kenneth fra Porsgrunn som tipset meg om dette.

Nils & Prepple: Brent & Resirkulert LP