Kategorier
Norske utgivelser

Haust / Okkultokrati: Black Hole X-mas 7"

Haust / Okkultokrati: Black Hole X-masJulemarsipanen er allerede ute i butikkene, men også ute i god tid er Haust og Okkultokrati, som i morgen slipper sitt anti-julebudskap i form av denne Black Hole X-mas 7″ singelen. Disse nissene har bare harde pakker i sekken, en hardcore/metal førjulshilsen som minner oss om at også julekvelden ender i svarte natta. Haust smeller til med «No Christmas» i beste no-future/schools-out tradisjon, og slenger med en cover av The Stooges sin «No Fun», mens Okkultokrati ser litt lysere på livet («All I Want for Christmas is Glue»). Singelen er gitt ut av Fysisk Format, og vinylen er transparent juletregrønn, så helt bekmørkt er det ikke. Kjør julestemning, og bestill nå fra Big Dipper, Tiger, Platekompaniet eller Robot.

Det er forøvrig en artig artikkel om Haust/Okkultokrati i siste utgave av musikktidsskriftet ENO (nr 4/2011), hvor vi blant annet får et innblikk i hardcore scenen hvor disse to bandene med sine tilsynelatende nihilistiske holdninger ser ut til å ha havnet litt i klinsj med sine mer ideologiske musikalske brødre. Akkurat slike motsetninger har vel eksistert siden punk-tidenes morgen, men for en utenforstående konsument som meg er musikken viktigst, så lenge det ikke bærer helt galt avsted med et eller annet fokusert hat-budskap.

Haust / Okkultokrati: Black Hole X-mas

_____________________________________

Tro ikke at dette er første norske julesingel på grønn vinyl. Sjekk denne fra Klango på grønn/svart transparent splatter vinyl!

Barna Synger Julens Sanger