Kategorier
Norske utgivelser

White Willow: Terminal Twilight LP ltd 100 oransje vinyl

White Willow: Terminal TwilightWhite Willow har nettopp sluppet Terminal Twilight, deres sjette album, og det betyr en solid dose progrock. Utgivelsene deres fortjener å bli omtalt utenfor progmiljøet, men trøsten får være at innenfor har de stort sett høstet lovord hele veien, noe også denne nye får, som her fra Prog Archives. Her om dagen kom vinylutgaven fra Panorama Records, eller rettere sagt deres underlabel Pancromatic, en ny flott utgivelse med utbrettsomslag og selvfølgelig en variant i matchende farget vinyl. Den regulære utgaven på sort vinyl er presset i 400 eksemplarer, og kan kjøpes fra Big Dipper eller The Garden. Utgaven på oransje vinyl kan kjøpes direkte fra Panorama Records, men vær kjapp, for den er presset i bare 100 eksemplarer.

Ozric Tentacles: Waterfall CitiesOzric Tentacles: The Hidden StepAngående Pancromatic: I tillegg til en håndfull utgivelser med norske progband de siste årene, er det kanskje ikke så mange som er klar over at også 2 utgivelser med Ozric Tentacles ble utgitt på denne norske labelen: Waterfall Cities (2xLP, 1999, blå vinyl) og The Hidden Step (LP, 2000, gul vinyl). Begge disse lekre utgivelsene var limitert til 500 eksemplarer og er nok ikke så helt enkle å få tak i nå.

White Willow: Terminal Twilight oransje vinyl