Kategorier
Lesestoff

Musikk fra Norge #2

Tore Stemland er ute med Musikk fra Norge #2, som da er den fysiske søster-fanzina til hans eminente blogg med samme navn. Tema denne gangen er «Når kom pønken til Norge, og den endeløse diskusjonen om den første norske pønkevinylen … pluss litt mer.» Blekka er fullpakket av info, og er rett og slett en glimrende, kompakt innføring i den første bølgen av punk i Norge, samtidig som trådene trekkes lenger bakover i historien og setter blant andre Hollywood Brats på kartet. Alle som har interesse for norsk punk bør sende en melding til Stemland og bestille denne fanzina!

PS: Også nevnt her er 7000 Riff, samleplata fra Trondheim som på 40-årsdagen neste helg blir gitt ut på nytt av Fucking North Pole Records. Har du ikke den fra før, så kommer den nå i et begrenset opplag på rød vinyl med et oppdatert hefte.

Musikk fra Norge #2

Musikk fra Norge #2