Kategorier
Lesestoff

Eilon Paz: Dust & Grooves bok

Dust & Grooves Litt forsinket fra forlaget men rett før jul ankom denne mursteinen av en bok i posten. Dust & Grooves har eksistert noen år som en blogg, og økende popularitet gjennom årene gjorde at Paz fikk ideen om å gi ut deler av innholdet i bokform. Om bloggen er super, har boken blitt enda flottere. Hoveddelen av den inneholder rett og slett bilder av vinylsamlinger/samlere, i stort format og med minimalt av opplysninger, så her er det den estetiske opplevelsen og det visuelle som kommer i første rekke. Samler du på vinyl skal det godt gjøres at du ikke finner noen åndsfrender blant disse sidene, både med hensyn til hva de samler på og hvordan de oppbevarer og organiserer samingene sine. Spekteret av type samlere er stort, her finner du både den audiofile samleren med alt pertentlig oppstilt og i andre enden av skalaen de som mer eller mindre bor i et roterom med vinyl over alt, tilsynelatende i et eneste kaos. De siste 150 sidene er satt av til intervjuer med 13 av samlerne som vi får anledning til å bli bedre kjent med. En innbundet bok i et format som er litt større enn A4 og med fargetrykk på nesten alle sider er selvfølgelig ikke direkte billig, men dette er en garantert kosestund for vinylsamlere. Kan bestilles fra Dust & Grooves.

Dust & Grooves

Dust & Grooves

Dust & Grooves