Kategorier
Lesestoff

Goldies nr. 35

Som vanlig før jul ankom et nytt nummer av den norske platesamlerzina Goldies, også denne gangen med en spesiell julehilsen. Det har blitt en tradisjon at det følger med et humoristisk julefoto av mannen bak publikasjonen, en artig hilsen til de som abonnerer på zina. Av innholdet i tillegg til de faste spaltene med auksjonsnytt kan nevnes artikler om Anne Marie Kvien, Folque sin nylige 40-års jubileumskonsert, den nystartede labelen Nordpolen Musikklubb og deres julesingel med Sonja («Jeg gleder meg ikke til jul i år»), og et samlerinterju. Mest plass denne gangen har britiske Love Affair fått, i en stor artikkel signert Tormod Ringvold. Sist men ikke minst så får vi første del av en ny serie om progrock skrevet av Geir Hasnes. Den har for øvrig også Hasnes publisert i sin helhet som en PDF på sine nettsider, verdt å sjekke ut. Og sannelig er ikke denne bloggen nevnt også, hyggelig! Abonnement på Goldies kan bestilles fra utgiver Johnny Olsen.

Goldies nr. 35