Kategorier
Norske utgivelser

Razorbats: Bring It On EP ltd 300

Razorbats består av medlemmer fra Surferosa (Kjetil F. Wevling – gitar), Summon The Crows (Stig Sætevik – bass), Sonic Bandits (Even Berg – vokal; Knut Sigmund Wettre – trommer) og Gatecrashers (Erland Nyborg – gitar), og ga ut sjutommeren «Ruben’s Lost Control» i fjor, men da som The Heat. Nå er de tilbake med det mer spissede navnet Razorbats, og den nye EP-en Bring It On. Sammen med bandnavnet gir det noe smakløse omslaget med et blodig kampsport-bilde et aldri så lite forvarsel om at dette er forholdsvis harde saker. Og Razorbats har rørt sammen en spenstig produsert og fengende miks av allsang pop-punk («Born In Blood»), kjapp nesten-hardcore rock’n’roll («No Talk ‘Til The Goose’s Stuffed»), hardtslående boogie-rock («Bring It On»), mens vokalen gir det hele en slags glam-ferniss. Dette siste kommer kanskje best fran på åpningslåta «The Boys», som kan minne om både Turboneger og Mötley Crüe. «Bring It On» har alt for mange akkorder til å kunne være en Backstreet Girls låt (tre-fire holder som regel), men låta har noe av det samme drivet.

Forfriskende r&r som bærer bud om et forrykende liveband. EP-en er gitt ut på amerikanske Turbojugend-relaterte Self Destructo Records, presset i 300 eksemplarer, og kan bestilles fra Big Dipper, Tiger eller The Garden.

Razorbats: Bring It On

Razorbats: Bring It On

Razorbats: Bring It On