Kategorier
Norske utgivelser

Astroburger: Lightyears Behind LP

Astroburger: Lightyears Behind

Årene går fort! Sju har gått siden Astroburger sitt forrige album, They Came From The Sun…, så dagens lys. De med sans for orgelbrus, drivende fuzzgitarer, småkjappe poplåter, og gode melodier med en viss 60-talls inspirasjon kjenner selvfølgelig til Astroburger. De har også servert vinylfans godbiter siden slutten av 80-tallet, verdt å nevne er ikke minst deres månedlige singleslipp i 2001, A Pop Odyssey, hele 12 singler som også ble sluppet i en egen boks i etterkant. Singleformatet passer dette bandet bra, men også LPene er selvfølgelig verdt å ha, og det gjelder også Lightyears Behind. For mer om albumet, sjekk JP sin omtale i Luna Kafé. Et litt mer forseggjort omslag på vinylutgaven hadde gjort seg, dette er vel et eksempel på noe som ligner på et oppblåst CD-cover, men pressingen er bra, og det er jo vel så viktig. CD følger også med. Kan bestilles direkte fra Perfect Pop Records, eller fra Big Dipper, Tiger, The Garden og Platekompaniet.

Astroburger: Lightyears Behind LP