Kategorier
Utenlandske utgivelser

Hills: Live LP ltd 250

Hills: Live

Hills fra Göteborg har holdt det gående noen år med sin instrumentale psykedelia av den mer meditative typen hvor låtene er improvisert fram. Og la det være sagt med en gang, hvis du ikke har sansen for lange låter hvor bassen stort sett gjentar samme mønster i lange perioder, mens ting ellers utvikler seg svært sakte, bør du nok stå over. Det er er også et slags dronepreg over dette, veldig repetitivt, og de oppgir selv Velvet Underground som referanse i den sammenhengen. Et visst likhetstrekk med Swans kan man kanskje også finne. Selv om Swans er langt mer brutale og støyende så har de noe til felles i det rytmisk suggererende. De to låtene her fyller en hel LP-side hver, og det utkrystalliserer seg etter hvert både skiftende stemninger og antydninger til melodier. Vinylutgaven kommer i to varianter, en på svart vinyl og en på transparent med rød splatter. Begge i 250 eksemplarer, splatter-utgaven kan du bestille fra Cardinal Fuzz.

Hills: Live