Kategorier
Norske utgivelser

Ørkenkjøtt: Et Land I En Sang 7" ltd 400

Ørkenkjøtt: Et Land I En Sang

Ørkenkjøtt er snart klar med oppfølgeren til sin fjorårsdebut, en forsmak på det kommende albumet Øyekontrakt er ute i form at en ny vinylsingel med to låter fra albumet. Låtene her har den samme lett gjenkjennelige og lett teatralske vokalstilen ispedd doser av metalvræling. «Øyekontrakt» har også noen av de samme pseudo-arabiske melodilinjene som vi husker fra debutalbumet, og en spenstig blues-slidegitar får dette til å høres friskt ut. «Med Blikket Ned» følger en lignende oppskrift, med litt mer metaldriv. En fin forsmak på det kommende albumet, kanskje har de litt flere ingredienser å krydre det med. Solid melodisk rock/hard-rock/metal er dette uansett. Igjen er det Freshtea som står bak singleutgivelsen, limitert til 400 nummererte eksemplarer på hvit vinyl. Kan bestilles fra Freshtea og Big Dipper.

Ørkenkjøtt: Et Land I En Sang