Kategorier
Norske utgivelser

Rex Rudi: Psycho Membrana LP ltd 300

Rex Rudi: Psycho Membrana

Rex Rudi sin katalog av utgivelser strekker seg tilbake til 1999, men så langt jeg vet er dette album nummer to som er tilgjegelig på vinyl. Dette er rockabilly/rock’n’roll med norske og tidvis humoristiske tekster, og en vokalist som kan minne om Michael Krohn, så om vi strekker strikken litt, kan vi si at bandet plasserer seg et sted mellom Vazelina Bilopphøggers og Raga Rockers. Nå er ikke jeg noen stor rockabilly fan, men noen av låtene her er såpass spenstig arrangert at de burde kunne nå ut til andre enn kjernefansen av sjangeren, og de siterer tross alt Lux Interior fra The Cramps på innercoveret: «Some people confuse rock musick with rock’n’roll. Rock’n’roll is much better.»

Vinylutgaven er et kvalitetsprodukt, strøken pressing, tykt omslag, trykt innercover med tekster, og kommer i et limitert opplag på 300 nummererte eksemplarer. Kan kjøpes fra Big Dipper eller Cruisin’ Records. Samlere og fans bør også vurdere å snappe opp deres forrige album Alt Er Vel, som kom i et enda mindre opplag, mens det fremdeles er tilgjengelig.

Rex Rudi: Psycho Membrana