Kategorier
Utenlandske utgivelser

Deep Purple: Live At Montreux 2011 3xLP ltd 500

Deep Purple: Live At Montreux 2011

Den italienske labelen Night of the Vinyl Dead har spesialisert seg på å gi ut metal/hardrock utgivelser som ofte ellers bare er tilgjengelig på CD. Utgivelsene er som regel lekre, ofte med spesielle omslag og farget vinyl, og nesten alltid utgitt i små og nummererte opplag. Live At Montreux 2011 kommer som trippel LP, og selvfølgelig på lilla (purple) vinyl. Utgivelsene på NOTVD forsvinner fort fra distributørene, og ender gjerne opp som dyre objekter på eBay, noe som sikkert også vil gjelde denne utgivelsen, som har slippdato 20. mars 2012. Kan forhåndsbestilles nå fra tyske High Roller Records (som bildene nedenfor er hentet fra), men vær kjapp.

Deep Purple: Live At Montreux 2011 3xLP Deep Purple: Live At Montreux 2011 3xLP