Kategorier
Utenlandske nyutgivelser

Bruce Haack: … For Children LPer

Bruce Haack: The Way-Out Record For Children Bruce Haack: The Electronic Record For ChildrenElektronika-pioneren Bruce Haack er mest kjent for sin Electric Lucifer utgivelse fra 1970, men gjorde mye rart og innovativt utover på 60-tallet. Blant annet gav han ut disse to barneplatene sammen med Esther Nelson, som er så wacky at man kan lure på hva unger som hørte dette opplevde. Dette står trolig ikke tilbake for Pompel og Pilt med tanke på psykiske ettervirkninger. Rent musikkhistorisk anses Haack for å være en foregangsmann innen elektronisk musikk, og selv om disse albumene som var beregnet på barn, kan de også lyttes på med dette for øre. Men mest fordi fordi dette er morsomt å høre på i all sin trippende kreativitet. Dette er nok for sært til at norske forhandlere tar inn utgivelsene, men de kan bestilles fra Amazon: The Way-Out Record og The Electronic Record, eller Forced Exposure.