Kategorier
Norske nyutgivelser

Jokke: Alt Kan Repareres / Et Hundeliv LPer

Jokke: Alt Kan Repareres Jokke: Et HundelivBig Dipper har lenge planlagt nyutgivelser av en del Jokke album, og endelig ser det ut til at de begynner å bli klare. Et Hundeliv med Jokke og Valentinerne dukket opp i nettbutikken deres i dag, og nå kan også Alt Kan Repareres forhåndsbestilles, med slippdato 20. januar. Senere i år kommer III, Frelst og Alt Kan Repeteres, som slippes med et par måneders mellomrom framover. Disse to første albumene har remastret lyd fra originale mastertaper, audiofilt optimalisert for vinylmediet og presses selvfølgelig på 180 grams vinyl. Christopher Nielsen har også «remastret» omslaget, eller «fått en oppussing», som Big Dipper sier. Og selvfølgelig får vi tegneseriene som på originalutgivelsene, også disse restaurert av Nielsen, til «all sin fordums prakt». Les mer i Big Dipper sin utførlige presentasjon av disse nyutgivelsene, og sjekk ut intervjuet med Nielsen i Dagbladet («… faen heller, bare skriv at CD-en har skylda, for alt!»). Ellers er det bare å gratulere og glede seg, for dette er gode nyheter for både vinylsamlere og Jokke-fans! Kan også bestilles fra Tiger, The Garden og Platekompaniet.