Kategorier
Utenlandske nyutgivelser

Mellow Candle: Swaddling Songs Plus 2xLP +2×7"

Mellow Candle: Swaddling SongsDet irske folkrock bandet Mellow Candle gav bare ut LPen Swaddling Songs, som til gjengjeld både har blitt et ettertraktet samleobjekt på vinyl, og et kritikerrost album som har tålt tidens tann. Ofte har obskure 70-talls utgivelser en samleverdi som ikke nødvendigvis gjenspeiler musikalsk verdi, men dette er en virkelig nydelig utgivelse. Har du et snev at interesse for britisk folkrock bør du sjekke ut denne. Albumet ble blitt gitt ut på nytt på vinyl for noen år siden av den britiske labelen Acme, men nå kommer Rise Above Records med en definitiv nyutgivelse, som inkluderer en ekstra LP med demo-opptak, to 7-tommere og en 12-siders booklet. Big Dipper lister denne som 3xLP, men jeg går ut fra at det er denne utgivelsen de har, og de har satt en noe hyggeligere pris enn Platekompaniet.