Kategorier
Lesestoff

RaumaRock – 10 år

RaumaRock - 10 år RaumaRock har på 10 år vokst fra det som sikkert er utgangspunktet for mange festivaler, en vennegjeng som begynner å arrangerer konserter, til en etablert og ikke minst velorganisert festival på alle måter. Nå er boken her som dokumenterer disse 10 årene, mest i form av bilder, sammen med korte og oppsummerende historier. Mange av bildene er nærbilder av enkeltpersoner, det kunne gjerne vært flere bilder av hele band i aksjon, men på plussiden får vi en fin oversikt over plakater og t-skjorter gjennom årene. Artig er det også å lese om den spede begynnelse, om tenåringene som klarer å booke DumDum Boys i 1987, med bilde av bandet i gymsalen sammen med nyetablerte Rauma Rockeklubb. Alt i alt en velfortjent dokumentasjon av historien til en festival som forhåpentligvis vil få nye 10 år, minst. Boken kan bestilles fra RaumaRock.