Kategorier
Norske utgivelser

Rock på Torget DVD

Rock på Torget DVD

En av fjorårets store konsertbegivenheter var Rock på Torget i Bodø, hvor storheter fra 70-tallet samlet seg til festkveld. Junipher Greene, Ruphus, Høst (i to ulike utgaver) og Aunt Mary stod alle for sin del av høydepunktene denne kvelden. Begivenheten ble filmet profesjonelt, og nå er endelig DVDen her. Dette var en litt småkald og regnvåt høstkveld og selvfølgeilg blåste det noe også, og selv om det innebar en del stive fingre for artistene, gikk det ikke utover innsats og humør. Ikke mange minuttene med tilsvarende konsertdokumentasjon finnes av disse bandene, så dette blir et bortimot obligatorisk innkjøp hvis du er noenlunde interessert i norsk rock fra 70-tallet. Dessverre ville ikke Junipher Greene ha sine opptak med på DVDen, noe som er synd, fordi de spilte også et bra sett denne kvelden. Du kan lese mer om DVDen i min omtale i Luna Kafé. Kan bestilles fra RPRK eller Big Dipper, og dette er å betrakte som et hett julegavetips!