Kategorier
Norske utgivelser

Scorch Trio with Mars Williams: Made in Norway 2xLP ltd 500

Scorch Trio with Mars Williams: Made in Norway Mange forbinder nok jazzgitartrioer med litt innadvendt musikk, avrundet gitarlyd og moderat lydnivå, men Scorch Trio er noe annet. Gitarist Raoul Björkenheim og denne trioen står for et uttrykk som ligger langt nærmere Jimi Hendrix enn John Scofield, her er det ut med Roland Jazz Chorus forsterkeren og inn med Marshall stacket. Tre av deres fire tidligere utgivelser er fremdeles tilgjengelige fra Rune Grammofon, og anbefales for alle som liker improvisert gitarmusikk og ikke er redd for litt bråk innimellom. Men dette er ikke musikk som blir ulidelig for ørene, og lange kjedelige jammer tror jeg vi vil unngå også på denne doble live-LPen. Slippes i dag, på hvit vinyl, i 500 nummererte eksemplarer. Kan bestilles nå fra Rune Grammofon, Big Dipper, Tiger, The Garden, eller Platekompaniet.