Kategorier
Norske nyutgivelser

Nils & Prepple: Sol i det fjerne 7" gul ltd 300

Rockheim markerer 10-års jubileet til en av Norges mest markante vinyl-labler med en egen utstilling kalt «Fysisk format! 10 år med Crispin Glover Records«. Labelen står bak flere av de flotteste vinylutgivelsene vi har sett her i landet de siste årene, og er du i Trondheim mens utstillingen pågår (frem til 20. april 2014) bør du benytte sjansen til å se mange av dem presentert samlet. Da får du også muligheten til å skaffe deg et eksemplar av en spesiell nypressing av Nils & Prepple sin Sol i det fjerne singel, denne gangen presset i 300 eksemplarer på gul vinyl. Dette blir da den fjerde varianten av denne utgivelsen, i 2012 ble det presset 200 eksemplarer på blank vinyl, 100 eksemplarer på gjennomsiktig hvit vinyl og 100 eksemplarer på gjennomsiktig oransj vinyl. Også denne nye utgaven kommer i det som har blitt et varemerke for flere av utgivelsene fra Crispin Glover, tykt plastomslag med trykk. Hvor lenge denne vil være tilgjengelig hos Rockheim er uvisst, men jeg går ut fra at den ikke er utsolgt når dette skrives.

Nils & Prepple: Sol i det fjerne