Kategorier
Norske nyutgivelser

Trollkrem 4xCD boks ltd 500

Trollkrem Denne 4xCD boksen som Thor-Rune Haugen har arbeidet fram for Universal er verdt å nevne, selv i en vinylblogg. Her blir det beste fra det norske plateselskapet Troll Records presentert på en utmerket måte over 4 CD-er sammen med et hefte med komplett singlediskografi og biografier for utvalgte artister. Boksen er limitert til 500 eksemplarer, det skulle ikke forundre meg om det opplaget vil forsvinne fra hyllene etter hvert. Slike utgivelser ser vi gjerne flere av, løp og kjøp om du er interessert i denne delen av norsk musikkhistorie (1964-1974), så blir det kanskje flere slike utgivelsesprosjekter framover fra Universal. For mer informasjon sjekk ut Arvid Skancke-Knutsen sin utmerkede omtale av utgivelsen i Klassekampen. Kan bestilles fra Rune Halland sine Cruisin’ Records, Big Dipper eller Platekompaniet.

Trollkrem

Trollkrem

Trollkrem