Kategorier
Norske utgivelser

Dominic: S/T 10" gullfarget ltd 100

Dominic: S/T

Som en forsmak på Dominic sitt kommende tredje studioalbum, har bandet sluppet denne 10-tommeren med en ny låt og nyinnspillinger av to gamle. Med over 10 år i bakspeilet kjører bandet fra Rognan her videre med sin spenstige post-rock-hardcore, hvor de blander skrikende vokal med vanlig sang over mørk melodisk rock. Tekstene leverer et like hardtslående budskap, anti-grådighet og øko-aktivistisk. Live fungerer sikkert dette utmerket, så får vi håpe at Dominic anno 2012 leverer nok låtvariasjon til at de klarer å holde interessen hos lytteren over et helt album. Denne 10-tommeren kommer også på svart vinyl, limitert til 200 eksemplarer, men skal du ha tak i den lekre fullfargede som er limitert til 100 eksemplarer, er det tryggest å bestille fra labelen Denovali nå.

Dominic: S/T