Kategorier
Lesestoff

Koppen: Good Kopp Bad Kopp LP ltd 300

Koppen: Good Kopp Bad Kopp

Koppen er del av Metronomicon Audio fellesskapet, og den av dem som beveger seg mest i retning av hip-hop. Jeg har hatt litt problemer med å nyte hans tidligere utgivelser, som tildels har vært anstrengende lytting hvis man ikke har stor sans for Casio-synth blip-blop lyder. Til en viss grad finner vi en del av dette på Good Kopp Bad Kopp også, men som Metromicon sier i sin presentasjon av albumet, dette er litt mindre hektisk enn hans tidligere eskapader. Ellers er beskrivelsen de gir ganske treffende, en «miks av hip-hop, folk, funk, bricolage, glitch and pop». Nå er det nok fremdeles en viss risiko for overdose av stakkato synthlyder, samples og rytmebokser, men både produksjonsteknisk sett og musikalsk er dette uten tvil det beste vi har hørt fra Koppen. Presentasjonen gir inntrykk av et konseptalbum, med en blå «good» side og en rød «bad» side, men musikalsk sett er ikke de to sidene så ulike, det er sannsynligvis tekstene dette bygges over. LPen kommer på hvit vinyl i 300 eksemplarer, og kan bestilles fra Metronomicon Audio eller Big Dipper

Koppen: Good Kopp Bad Kopp

Koppen: Good Kopp Bad Kopp