Kategorier
Lesestoff

Ugly Things #33

Ugly Things #33 Amerikanske Ugly Things er en essensiell publikasjon for beat, garage, psykedelia og omkringliggende sjangre, som gis ut bare et par utgaver i året, men de er til gjengjeld nesten for bøker å regne, det nye nummeret har hele 176 sider. Og her gås det både dypt ned i materien, med for eksempel et langt intervju med Johnny Echols fra Love, samtidig som du finner en stor seksjon med plateomtaler. Bladet er også kjent for å skrive om The Pretty Things i hvert nummer, og det bandet skjer det en del rundt for tiden. Ugly Things nevner at livealbumet Live @ The 100 Club slippes i sommer, mens den britiske Fruits de Mer Records  nettopp har sluppet albumet Sorrow’s Children, hvor ulike artister covrer hele S.F. Sorrow albumet, pluss at de slipper en 7″ med The Pretty Things om kort tid. Fruits de Mer utgivelsene kommer jeg tilbake til her i bloggen senere. Big Dipper har pleid å ta inn Ugly Things, men du kan også bestille bladet direkte fra utgiver. Og har du ikke snappet opp nummer 26 ennå, med en stor artikkel kalt «Norway in the 60’s», skrevet av Willy B, bør du raska på, for de har få eks igjen!